Olet täällä

Energiatehokkuus

Toimimme ympäristö- ja turvallisuusasioissa sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti, joka täyttää kansainväliset ISO 14001 ja OHSAS 18001 –standardit. Olemme sitoutuneet noudattamaan energia-alan energiatehokkuussopimusta ja kuulumme sekä energiapalvelujen että energiatuotannon toimenpideohjelmiin.

Energianseurantapalvelut asiakkaillemme

Asiakkaanamme voit nähdä Elenia Aina -palvelussa käyttöpaikkasi sähkönkulutuksen tuntitasolla. Palvelussa voit tarkkailla helposti, miten paljon sähkönkulutus vaihtelee eri vuorokauden- tai vuodenaikoina. Se lisää tehokkuutta energiankäyttöösi ja selvittää toiminnassasi tapahtuvien muutosten vaikutukset sähkönkulutukseesi. Palvelu näyttää vuoden 2010 alusta lähtien sähkönkulutuksesi parin päivän viiveellä. Voit seurata kulutustasi kilowattitunteina tai euroina.

Lukemahistoria

Jos käyttöpaikallasi on yli 63 A pääsulake, löytyy tuntitasoinen seurantapalvelu valikosta Lukemahistoria.

Kaukolämmön ja maakaasun kulutustiedot

Tiesithän, että voit seurata myös kaukolämmön ja maakaasun kulutustietoja ajantasaisesti, helposti vaikkapa kuukausitasolla. Tiedot löytyvät Lämmön ja kaasun kulutustiedot -kohdasta.

Ota palvelu käyttöösi maksutta

Saat käyttöösi seurantapalvelut rekisteröitymällä Elenia Aina -palveluun. Rekisteröitymiseen tarvitset asiakasnumerosi ja käyttöpaikkatunnuksesi.

Rekisteröidy Elenia Aina -palveluun

0