Olet täällä

Elenia tukee HOPE -Yhdessä & Yhteisesti ry:n toimintaa

Elenian periaatteena on välittää ja kantaa vastuuta. Teemme yhteistyötä Hope-yhdistyksen kanssa ja olemme mukana tukemassa Hopen toimintaa.

Hope -Yhdessä ja Yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, syksyllä 2009 rekisteröity yhdistys, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Hopessa tekee vapaaehtoistyötä tavalliset ihmiset, joita yhdistää halu toimia lasten valoisamman arjen puolesta.

Hopen tavoitteena on antaa vähävaraisille ja kriisejä kohdanneille perheille konkreettista helpotusta arkeen sekä jakaa huostaan otetuille lapsille ilon pilkahduksia ja uskoa elämään. Pääpaino toiminnassa on saatujen lahjoitusten kierrättämisessä avun tarvitsijoille: vaatteita, leluja, urheiluvälineitä, kodintarpeistoa. Lisäksi Hope tukee lasten harrastusmahdollisuuksia ja vastaa lapsi- ja perhelähtöisiin toiveisiin, jotka voivat olla esimerkiksi tilapäistä lastenhoitoapua tai lapsen kauan toivoma elokuvakäynti.

Sinäkin voit auttaa. Ota rohkeasti yhteys Hopeen, kierrätä pieneksi käyneet lasten vaatteet ja tarpeettomat lelut tai osallistu vapaaehtoistyöhön.

Tehdään yhdessä lapsille parempaa arkea!

Tutustu Hopen toimintaan

1