Olet täällä

Sähköinen palvelu Elenia Aina

 

 

 

Elenia Aina -palvelussa  voi asioida kanssamme 24/7. Voit muun muassa tarkkailla sähkönkulutustasi, nähdä laskusi ja niiden maksutilanteen sekä siirtää tarvittaessa maksupäivää.

Etusivu
Näet kulutuksen kuudelta kuukaudelta ja viikon ajalta, edellisen kuukauden kulutuksen euroina, viimeisimmän laskun ja tiedotteet.

Kulutusvahti
Tervetuloa käyttämään Elenia Ainan uutta kulutusvahtia. Voit asettaa kuukausittaisen kulutusrajan ja kulutusvahti hälyttää, kun kulutus lähestyy asettamaasi rajaa. Voit myös asettaa kulutusvahdin hälyttämään, jos kulutus muuttuu äkillisesti verrattuna asetettuun ajankohtaan.

Kulutustiedot
Voit seurata sähkönkulutustasi vaikka päivän ajalta tai jopa viideltä vuodelta kilowattitunteina tai euroina.  Voit tilata kuukausiraportin sähköpostiisi. 

Liittymä 
Saat tarjouksen ja toimitusajan sähköliittymälle.  Tilattuasi sähköliittymän voit seurata liittymätoimituksen etenemistä uudessa seurantapalvelussa.  Uusille asiakkaille liittymämyjämme opastavat Elenia Aina -palvelun käyttöönotossa.

Vikapalvelu 
Näet sähkökatkot ja suunnitellut huoltokatkot. Mobiililaitteella voit tarkistaa, onko vaikkapa mökillä sähköt päällä tai tehdä vikailmoituksen.

Laskutus
Laskut säilyvät aikajärjestyksessä ja näet niiden maksutilanteen sekä yhteenvedon haluamallasi aikavälillä.  Voit muuttaa laskun eräpäivää erääntymättömälle laskulle.

Usein kysytyt 
Löydät arkisia vastauksia yleisimmin esiin nouseviin kysymyksiin.

Ota yhteyttä 
Tavoitat meidät haluamallasi tavalla. 

Näin otat käyttöösi Elenia Aina -palvelun                 

  1. Katso Elenian laskulta asiakasnumero ja käyttöpaikan numero
  2. Luo käyttäjätili osoitteessa asiakas.elenia.fi
  3. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit luoda salasanan
  4. Kirjaudu palveluun

Elenia Aina -palvelun käyttöehdot

Ohjevideot

Katso video  Näin rekisteröidyt Elenia Aina -palveluun

Katso video Elenia Aina -palvelun ominaisuuksista

Maksuton viestipalvelu sähkö- ja huoltokatkoista

Tilaa maksuton viestipalvelu. Saat tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse ilmoituksen sähkökatkosta ja arvion korjausajasta.   Kun sähköt ovat taas päällä saat uuden viestin. Palvelu on käytössä vuorokauden kuluessa tilauksesta.  Palvelu lähettää viestin myös suunnitelluista huoltokatkoista käyttöpaikallasi. Tutustu sopimusehtoihin.   

Usein kysyttyä - Kysymyksiä ja vastauksia 

Mobiilikäyttäjälle
Elenia Aina -palvelu toimii myös mobiiliselaimessa. Lisäämällä Elenia Ainan älypuhelimesi kirjanmerkkeihin, näet palvelun kuvakkeen puhelimesi ruudulla.

Vinkkejä energian säästämiseen täältä.

 
1