Helpotamme asiointiasi

Me välitämme arkesi sujuvuudesta

Sujuva arki ja elämä tarvitsee sähköä joka hetki. Tehtävämme on toimittaa sähkö käyttöösi turvallisesti ja luotettavasti pitäen huolta siitä, että saat meiltä hyvää palvelua elämän eri tilanteissa. Asiakaslupauksillamme haluamme varmistaa tyytyväisyytesi palveluumme.

Henkilö pitelee kylttiä

Elenia Aina helpottaa arkeasi

Haluamme, että voit asioida kanssamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Sähköisessä Elenia Aina -palvelussa hoidat asioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Maksuttomassa palvelussa voit seurata sähkönkulutusta jopa tunnin tarkkuudella. Voit tarkistaa laskusi maksutilanteen ja siirtää erääntymättömän laskun eräpäivää. Näet tiedot sähkö- ja huoltokatkoista sekä -korvauksista ja voit tehdä vikailmoituksen.
Lisätietoja palvelusta

Kirjaudu Ainaan
Henkilö pitelee kylttiä

Meillä et jonota turhaan puhelimessa

Arvostamme aikaasi ja pidämme asiakaspalvelumme vastausajat lyhyinä. Ruuhkatilanteessa voit jättää meille soittopyynnön ja soitamme sinulle takaisin. Näet asiakaspalvelumme yhteystiedot, jonotilanteen ja arvioidut jonotusajat kätevästi netistä. Sen perusteella voit valita sinulle sopivan hetken asioida ilman tarpeetonta jonotusta.

Katso yhteystiedot ja jonotusajat
Henkilö pitelee kylttiä

Voit varata soittoajan sähköliittymäasioissa

Sähköliittymän hankintaan ja muutoksiin liittyvissä asioissa voit varata kalenteristamme sopivan soittoajan, jolloin otamme sinuun yhteyttä. Jo ennen soittoajan varausta voit katsoa sähköliittymällesi hinnan ja toimitusajan helposta nettipalvelustamme. Lue lisää sähköliittymän hankinnasta, liittymismaksusta ja toimitusajoista: www.elenia.fi/sahkoliittyma

Tilaa sähköliittymä ja varaa soittoaika
Henkilö pitelee kylttiä

Pidämme sinut ajan tasalla sähköliittymäsi rakentamisesta

Seuraa miten sähköliittymäsi rakentaminen etenee. Haluamme tehdä sähköliittymän hankinnasta sinulle helppoa ja huoletonta. Tilattuasi liittymän näet Elenia Aina -palvelussa missä vaiheessa rakentaminen on, mitä tapahtuu seuraavaksi ja milloin on valmista. Jos tarvitset lisätietoja,  palvelu kertoo Elenian ja liittymää rakentavan kumppanimme yhteyshenkilösi.

Tutustu palveluun