Säästämme yhdessä energiaa ja ympäristöä

Me välitämme arkesi sujuvuudesta

Sujuva arki ja elämä tarvitsee sähköä joka hetki. Tehtävämme on toimittaa sähkö käyttöösi turvallisesti ja luotettavasti pitäen huolta siitä, että saat meiltä hyvää palvelua elämän eri tilanteissa. Asiakaslupauksillamme haluamme varmistaa tyytyväisyytesi palveluumme.

Henkilö pitelee kylttiä

Kulutusvahti säästää sinut yllätyksiltä

Kulutusvahdin avulla huomaat poikkeamat sähkönkulutuksessasi. Saat tiedon kulutuksen muutoksista ja voit välttää tarpeetonta kulutusta. Kulutusvahti hälyttää, jos sähkönkulutuksesi on noussut tai laskenut. Voit määrittää myös euromääräisen rajan ja saat hälytyksen, kun raja on lähestymässä. Lue lisää Kulutusvahdista.

Ota käyttöön Kulutusvahti
Henkilö pitelee kylttiä

Puita istuttamalla torjumme ilmastonmuutosta

Ainutlaatuinen luonto on meille sydämenasia ja haluamme hillitä ilmastonmuutosta. Istutamme puun jokaisesta uudesta e-laskusopimuksesta. Puramme vuosittain satoja kilometrejä ilmajohtoja, jolloin vapautuu maata puun taimille. Puita istuttavat 4H-liiton nuoret. Kohteet valitsemme yhdessä metsänomistajien kanssa. Lue lisää: www.taimiteko.fi

Lue lisää puiden istutuksesta
Henkilö pitelee kylttiä

Neuvomme ja palvelemme energian pientuotannossa

Aurinko on ehtymätön energianlähteemme. Neuvomme ja varmistamme maksuttomasti ympäristöystävällisten aurinkopaneeliesi turvallisen kytkeytymisen sähköverkkoon. Liität aurinkopaneelit verkkoon helposti täyttämällä pientuotannon sähköinen yleistietolomakkeen. Istutamme puun kiitokseksi sähköisestä allekirjoituksestasi.

Lue lisää sähkön pientuotannosta
Henkilö pitelee kylttiä

Suojelemme kansallislintuamme laulujoutsenta

Huolehdimme joutsenten ja muiden lintujen turvallisuudesta asentamalla ilmajohtoihin varoittimia. Myös sinä voit ehdottaa meille paikkoja, joihin linnut tarvitsevat turvaa. Voit tehdä ehdotuksen täyttämällä lomakkeen tai soittamalla asiakaspalveluumme. Tarkastamme ehdotetut kohteet ja olemme yhteydessä sinuun lintupallojen asentamisesta. Lue lisää lintupalloista.

Ehdota paikka lintupalloille

Tutustu myös muihin asiakaslupauksiimme