Tarjoamme alan parasta palvelua

Piirroskuva asentajasta työmaalla

Me välitämme arkesi sujuvuudesta

Sujuva arki ja elämä tarvitsee sähköä joka hetki. Tehtävämme on toimittaa sähkö käyttöösi turvallisesti ja luotettavasti pitäen huolta siitä, että saat meiltä hyvää palvelua elämän eri tilanteissa. Asiakaslupauksillamme haluamme varmistaa tyytyväisyytesi palveluumme.

Henkilö pitelee kylttiä

Hyvitämme automaattisesti pitkät sähkökatkot

Uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi välttääksemme pitkiä sähkökatkoja. Jos sähkösi on poikki yli kuusi tuntia, hyvitämme siitä sinulle automaattisesti. Vapaaehtoinen hyvityksemme on 3 % vuotuisesta verkkopalvelumaksustasi, kuitenkin enintään 350 euroa vuodessa. Saat hyvityksen automaattisesti sähkölaskullesi.

Tutustu hyvityksiin
Henkilö pitelee kylttiä

Elenia Säävarman rakentamisen tyytyväisyystakuu

Annamme Elenia Säävarma -verkon rakentamiseen tyytyväisyystakuun varmistaaksemme tyytyväisyytesi työhömme kotikulmillasi. Huolehdimme työmaiden turvallisuudesta, siisteydestä, materiaalien kierrätyksestä ja työn jälkeen maisemoinnista. Ilmoita meille, jos työssä on huomautettavaa. Lupaamme hoitaa kaiken sovittuun kuntoon. Tutustu Säävarma-kohteisiin kartalla ja anna palautetta kartan kautta: www.elenia.fi/saavarma

Anna palautetta rakentamisesta
Henkilö pitelee kylttiä

Haemme ratkaisut lyhyisiin sähkökatkoihin

Asiakkaanamme arkesi sujuvuus on meille tärkeää. Jos lyhyet, toistuvat sähkökatkot haittaavat arkeasi tai yrityksesi toimintaa, ota yhteyttä ja selvitämme toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi. Sovitaan yhdessä, miten ja millä aikataululla voimme hakea ratkaisun asiaan.

Ilmoita toistuvista lyhyistä sähkökatkoista
Henkilö pitelee kylttiä

Huolenpitoa erityisryhmille

Haluamme varmistaa esimerkiksi terveydentilan tai ikääntymisen vuoksi erityistarpeita omaavien asiakkaidemme varautumisen ja tiedonsaannin sähkökatkoissa. Siksi tarjoamme ympäri vuorokauden palvelevan päivystyslinjan sekä kohdennettua tiedottamista sähkönjakelun laajoissa häiriötilanteissa. Palvelulupauksella tarjoamme ohjepaketin sähkökatkoihin varautumisessa, varautumisviestin ennen laajoja suurhäiriötilanteita ja erillisen puhelinlinjan sähkökatkotilanteesta kysymiseen. Ilmoita, jos sinä tai läheisesi tarvitsette ohjeet pitkiin sähkökatkoihin varautumisessa ja opastavaa tietoa sähkökatkon aikana.

Ilmoittaudu palveluun