Olet täällä

E-lasku helpottaa arkeasi

Mikä on e-lasku?

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa sen ajasta ja paikasta riippumatta, myös ollessasi matkoilla.  Maksaminen hoituu napin painalluksella ja lasku säilyy tallessa pankin arkistossa. E-lasku on maksuton. Lisäksi e-lasku on ympäristöystävällinen.

E-lasku on huoleton

  • Saat e-laskun verkkopankkiisi ja voit maksaa sen milloin ja missä tahansa kunhan käytössäsi on internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset.
  • Laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja pysyvät tallessa.

E-lasku on turvallinen

  • Lasku ei katoa postissa tai jää muiden postien alle.
  • Kaikki tiedot on valmiiksi täytetty, näppäilyvirheet jäävät pois.
  • Voit muuttaa maksutiliä, eräpäivää tai summaa.

Lisäpalvelut
Voit ottaa käyttöön automaattisen maksamisen, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Lisäksi voit määritellä itsellesi sopivia automaattisia toimintoja., esimerkiksi että sähkölasku menee automaattisesti maksuun, jos loppusumma on alle 50 euroa.

Miten toimit saadaksesi e-laskun?

Helpointa on tehdä e-laskusopimus samalla kun maksat Elenian paperilaskua verkkopankissa. Tarvitset e-laskun tilaamiseksi paperilaskulta asiakas- ja viitenumeron.

Videolla Annina kertoo e-laskun eduista.

Lisätietoja e-laskun käyttöönotosta saat omalta pankiltasi tai Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta. Katso myös yhteistyökumppanimme Enfon video What is e-lasku?

Linkkejä eri pankkien e-laskusivuille

Aktia
Danske Bank

Handelsbanken
Nordea
Osuuspankki
Ålandsbanken
S-pankki

0