Olet täällä

Siirry e-laskuun

Mikä on e-lasku?

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa sen ajasta ja paikasta riippumatta, myös ollessasi matkoilla.  E-lasku on maksuton. E-lasku on myös ympäristöystävällinen.

E-lasku on helppo

  • Saat e-laskun verkkopankkiisi ja voit maksaa sen milloin ja missä tahansa kunhan käytössäsi on internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset.
  • Laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja pysyvät tallessa.

E-lasku on turvallinen

  • Lasku ei katoa postissa tai jää muiden postien alle.
  • Kaikki tiedot on valmiiksi täytetty, näppäilyvirheet jäävät pois.
  • Voit muuttaa maksutiliä, eräpäivää tai summaa.

Lisäpalvelut

Voit ottaa käyttöön automaattisen maksamisen, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Lisäksi voit määritellä itsellesi sopivia automaattisia toimintoja., esimerkiksi että sähkölasku menee automaattisesti maksuun, jos loppusumma on alle tietyn summan.

Miten toimit saadaksesi e-laskun?

Helpointa on tehdä e-laskusopimus samalla kun maksat Elenian paperilaskua verkkopankissa. Tarvitset e-laskun tilaamiseksi paperilaskulta viitenumeron.

Videolla Annina kertoo e-laskun eduista ja käyttöönotosta.

Lisätietoja e-laskun käyttöönotosta saat omalta pankiltasi tai Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta. Katso myös yhteistyökumppanimme Ropon video What is e-lasku?

Linkkejä eri pankkien e-laskusivuille

Aktia
Danske Bank

Handelsbanken
Nordea
Osuuspankki
Ålandsbanken
S-pankki

Kampanja Siirry e-laskuun - me istutamme puun

Toteutimme syys-joulukuussa 2019 kampanjan, jossa lupasimme istuttaa puun jokaisesta uudesta e-laskusopimuksesta. Kampanjan tuloksena yli 12 000 asiakastamme otti käyttöön e-laskun.  Ja saman verran puita istutimme kesäkuussa 2020. 

Puiden istutuksesta huolehtivat 4H-yhdistyksissä toimivat nuoret ja he saivat siitä rahallisen korvauksen.  Jokainen uusi puuntaimi metsissämme sitoo hiiltä ja hillitsee osaltaan ilmastovaikutuksia. Lisätietoja istutustoiminnasta: www.taimiteko.fi.

Kiitos asiakkaillemme - jatkoa on luvassa!

 

1