Olet täällä

Istutamme yli 12 000 puuta e-laskukampanjan tuloksena

Toteutimme syys-joulukuussa 2019 kampanjan, jossa lupasimme istuttaa puun jokaisesta uudesta e-laskusopimuksesta. 

Asiakkaamme tekivät  11 954 uutta e-laskusopimusta. Lisäksi istutamme puun Energiansäästöviikolla some-kyselyymme osallistuneista, joita oli  423.
Kiitos asiakkaillemme - istutamme 12 377 puuntaimea!

Suomen 4H liitto  ja paikalliset metsänhoitoyhdistykset etsivät sopivat metsitettävät maa-alueet. Puiden istutuksesta huolehtivat 4H-yhdistyksissä toimivat nuoret ja he saavat siitä rahallisen korvauksen.  Istutustyöt tehdään kesällä 2020. Jokainen uusi puuntaimi metsissämme sitoo hiiltä ja hillitsee osaltaan ilmastovaikutuksia. Lisätietoja istutustoiminnasta: www.taimiteko.fi.

Mikä on e-lasku?

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa sen ajasta ja paikasta riippumatta, myös ollessasi matkoilla.  E-lasku on maksuton. E-lasku on myös ympäristöystävällinen.

E-lasku on helppo

  • Saat e-laskun verkkopankkiisi ja voit maksaa sen milloin ja missä tahansa kunhan käytössäsi on internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset.
  • Laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja pysyvät tallessa.

E-lasku on turvallinen

  • Lasku ei katoa postissa tai jää muiden postien alle.
  • Kaikki tiedot on valmiiksi täytetty, näppäilyvirheet jäävät pois.
  • Voit muuttaa maksutiliä, eräpäivää tai summaa.

Lisäpalvelut

Voit ottaa käyttöön automaattisen maksamisen, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Lisäksi voit määritellä itsellesi sopivia automaattisia toimintoja., esimerkiksi että sähkölasku menee automaattisesti maksuun, jos loppusumma on alle tietyn summan.

Miten toimit saadaksesi e-laskun?

Helpointa on tehdä e-laskusopimus samalla kun maksat Elenian paperilaskua verkkopankissa. Tarvitset e-laskun tilaamiseksi paperilaskulta asiakas- ja viitenumeron.

Videolla Annina kertoo e-laskun eduista ja käyttöönotosta.

Lisätietoja e-laskun käyttöönotosta saat omalta pankiltasi tai Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta. Katso myös yhteistyökumppanimme Enfon video What is e-lasku?

Linkkejä eri pankkien e-laskusivuille

Aktia
Danske Bank

Handelsbanken
Nordea
Osuuspankki
Ålandsbanken
S-pankki

1