Olet täällä

Vaihda e-laskuun - me istutamme puun

Kun vaihdat paperilaskusi e-laskuun, olet mukana hillitsemässä ilmastonmuutosta. Istutamme puuntaimen jokaisesta uudesta e-laskusopimuksesta. Jokainen uusi taimi metsissämme sitoo hiiltä ja hillitsee osaltaan ilmastovaikutuksia.

4H ja paikalliset metsänhoitoyhdistykset etsivät sopivat metsitettävät maa-alueet. Puiden istutuksesta huolehtivat 4H-yhdistyksessä toimivat nuoret ja he saavat siitä rahallisen korvauksen. Lisätietoja istutustoiminnasta: www.taimiteko.fi.

Vaihda e-laskuun ennen 31.12.2019 ja tee samalla ympäristöteko!

Mikä on e-lasku?

E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat omaan verkkopankkiisi. Voit maksaa sen ajasta ja paikasta riippumatta, myös ollessasi matkoilla.  E-lasku on maksuton. E-lasku on myös ympäristöystävällinen.

E-lasku on huoleton

  • Saat e-laskun verkkopankkiisi ja voit maksaa sen milloin ja missä tahansa kunhan käytössäsi on internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset.
  • Laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja pysyvät tallessa.

E-lasku on turvallinen

  • Lasku ei katoa postissa tai jää muiden postien alle.
  • Kaikki tiedot on valmiiksi täytetty, näppäilyvirheet jäävät pois.
  • Voit muuttaa maksutiliä, eräpäivää tai summaa.

Lisäpalvelut

Voit ottaa käyttöön automaattisen maksamisen, jolloin lasku veloitetaan tililtäsi eräpäivänä automaattisesti. Lisäksi voit määritellä itsellesi sopivia automaattisia toimintoja., esimerkiksi että sähkölasku menee automaattisesti maksuun, jos loppusumma on alle tietyn summan.

Miten toimit saadaksesi e-laskun?

Helpointa on tehdä e-laskusopimus samalla kun maksat Elenian paperilaskua verkkopankissa. Tarvitset e-laskun tilaamiseksi paperilaskulta asiakas- ja viitenumeron.

Videolla Annina kertoo e-laskun eduista ja käyttöönotosta.

Lisätietoja e-laskun käyttöönotosta saat omalta pankiltasi tai Finanssialan Keskusliiton verkkosivuilta. Katso myös yhteistyökumppanimme Enfon video What is e-lasku?

Linkkejä eri pankkien e-laskusivuille

Aktia
Danske Bank

Handelsbanken
Nordea
Osuuspankki
Ålandsbanken
S-pankki

1