Sähkön­jakelun keskeytys­järjestely

Erikoiskuljetukset saattavat vaatia sähkönjakelun keskeytystä

Ota yhteyttä hyvissä ajoin

Tarvitset Elenian verkon läheisyydessä työskentelyä varten keskeytysjärjestelyn

  • maankaivutyön,
  • erikoiskuljetuksen,
  • muun vastaavan jännitekatkoa vaativan työjärjestelyn tai
  • keskijänniteverkkoon liitetyn sähkölaitteiston huolto- ja kunnossapitotöiden vuoksi

Lähetä lomakkeella tiedustelu vähintään kolme viikkoa ennen keskeytystarvetta. Vastaamme tilauksen vahvistamiseksi kolmen työpäivän kuluessa. Jos keskeytysjärjestelytiedustelu lähetetään alle 21 vuorokautta ennen toivottua ajankohtaa, emme voi taata, että järjestely onnistuu nopeutetusti. Kaikkiin kohteisiin ei ole mahdollista toteuttaa keskeytysjärjestelyä normaalissa toimitusajassa.

Tarvitsemme aikaa kytkentöjen ja työjärjestelyjen suunnitteluun sekä tiedottaaksemme asiakkaitamme mahdollisesta sähkökatkosta. Keskeytysjärjestelystä aiheutuvan asiakkaita koskettavan sähkönjakelun keskeytyksen yhtäjaksoinen kesto ei voi ylittää kolmea tuntia. Pyrimme toteuttamaan keskeytysjärjestelyt niin, että sähkönjakelu järjestetään varayhteyksiä käyttäen.

Palvelu on maksuton, jos lomake lähetetään vähintään 21 vuorokautta ennen kytkentöjen toteutusajankohtaa. Poikkeuksellisen laajamittaisista tai normaalia aikataulua nopeammin toteutettavista kytkennöistä laskutamme erillisen tarjouksen mukaisesti. Saat meiltä tarjouksen, kun vastaamme keskeytysjärjestelytiedusteluun. Vahvistettu keskeytysjärjestelytilaus on sitova ja mahdollisesta peruutuksesta laskutetaan palvelumaksu, vaikka keskeytysjärjestely olisi muuten ollut maksuton.

Olethan tutustunut Elenian ohjeisiin turvallisesta työskentelystä sähköverkon läheisyydessä.

Yhtä pienjänniteverkkoon kytkettyä liittymää koskevat sähkön katkaisut voit tilata asiakaspalvelustamme, puh. 020 690 025.