Sähkö­verkon muutos­työt

Kaivuri kaivaa kuoppaa pihapiirissä

Pyydä tarjous ajoissa

Sähköverkon muutostöissä muutetaan olemassa olevan sähköverkon sijaintia tai rakennetta, esimerkiksi sähköverkon kaapelointi tontilla pois uuden rakennuksen tieltä.

Tarvitsemme tiedon muutoskohteesta sekä tarkan kuvauksen miten verkkoa on tarve muuttaa. Saat meiltä kirjallisen tarjouksen. Verkon muutostyön tekee urakoitsijakumppanimme ja se laskutetaan työn valmistumisen jälkeen.

Toimitusaika

Allekirjoitetun tarjouksen palautuksen jälkeen pienjänniteverkon muutostöihin kannattaa varata vähintään 6 viikkoa ja keskijänniteverkon muutostöihin vähintään 2-3 kuukautta. Toimitusajat lasketaan tapauskohtaisesti suunnitelmaa tehtäessä ja ilmoitetaan tarjouksessa. Sähkölinjan siirrossa toimitusaika riippuu työn laajuudesta, lupa-asioiden käsittelyajoista sekä materiaalihankinnoista.

Jos muutostöitä vaativissa sähköpylväissä on puhelinjohto tai katuvalolinja, ota yhteyttä niistä vastaaviin tahoihin, esimerkiksi puhelinoperaattoriin tai kuntaan.

Hinnoittelu

Sähköverkon muutostyöt ovat laskutettavia töitä. Muutosöiden hinnat ovat pienjänniteverkossa alkaen 805 € ja keskijänniteverkossa alkaen 1610 €. Hinta sisältää esimerkiksi pylvään vaijeriharuksen muuton tukipylvääksi tai yhden pylvään siirron maksimissaan 10 metriä johdon suuntaisesti. Suuremmat työt, joissa kaapeloidaan vaikkapa useampi pylväsväli, hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat työn laajuus sekä sähköverkon jännite.