Sähköverkon vapaa kapasiteetti

Oletko kehittämässä puhtaan siirtymän hanketta Elenian verkkoalueella? Tutustu karttaan ja verkkoalueen vapaaseen kapasiteettiin. Ota meihin yhteyttä, ja autamme hankkeesi edistämisessä.

Elenian verkkoalueella sijaitsee suuri määrä tuuli- ja aurinkovoimaa sekä lukuisia muita puhtaan siirtymän hankkeita. Roolimme on liittää niin yksittäiset teolliset kulutushankkeet kuin erilaiset puhtaat sähköntuotantokohteet osaksi sähköjärjestelmää.

Siirrämme kohteissa tarvittavan sähkön asiakkaillemme, ja voimalaitoksissa tuotetun sähkön eteenpäin niiden käyttäjille. Huolehdimme lisäksi sähköverkon ylläpidosta ja kehityksestä sekä sähköenergian mittauksesta.

Voit tarkastella Elenian verkon vapaata kapasiteettia karttapalvelusta ja ilmoittaa meille hankkeestasi. Kartan kautta voit jättää yhteydenottopyynnön varmistaaksesi liityntäedellytykset. Kartalta voit myös tarkastella Elenian verkon kehittämishankkeita. Huomioithan, että kartalla näkyvä kapasiteetti on suuntaa antava ja tilanne voi muuttua nopeastikin.

Ota yhteyttä hyvissä ajoin

Kun suunnittelet hanketta Elenian verkkoalueelle, ole meihin yhteydessä hyvissä ajoin. Kun jätät yhteydenottopyynnön kartan kautta, ovat asiantuntijamme sinuun yhteydessä sähköpostitse. Asiointi kanssamme on ehdottoman luottamuksellista.