Olet täällä

Sähköverkon muutostyöt

Sähköverkon muutostöitä ovat työt, joissa muutetaan olemassa olevan sähköverkon sijaintia tai rakennetta. Esimerkiksi tontilla voidaan kaapeloida sähköverkkoa pois uuden rakennuksen tieltä. Sähköverkon muutostyöt ovat laskutettavaa työtä.

Muutostöiden hinnat ovat pienjänniteverkossa alkaen 805 € ja keskijänniteverkossa 1610 €. Hinta sisältää esimerkiksi pylvään vaijeriharuksen muuton tukipylvääksi tai yhden pylvään siirron maksimissaan 10 metriä johdon suuntaisesti. Suuremmat työt, joissa esimerkiksi kaapeloidaan useampi pylväsväli, hinnoittelemme tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa työn laajuus sekä sähköverkon jännite.

Ennen työn tilaamista teemme kirjallisen sopimuksen kanssasi. Sopimus syntyy, kun palautat allekirjoitettuna sinulle lähetetyn tarjouksen. Verkon muutostyön suorittaa Elenian kumppani ja ne laskutetaan työn valmistumisen jälkeen.

Toimitusaika

Linjan siirrossa toimitusaika riippuu työn laajuudesta, lupa-asioiden käsittelyajoista sekä materiaalihankinnoista. Allekirjoitetun tarjouksen palautuksen jälkeen kannattaa varata pienjänniteverkon muutostöihin vähintään 6 viikkoa ja keskijänniteverkon muutostöihin vähintään 2-3 kuukautta. Toimitusajat lasketaan tapauskohtaisesti suunnitelmaa tehtäessä ja ilmoitetaan tarjouksessa.

Jos muutostöitä vaativissa sähköpylväissä on puhelinjohto tai katuvalolinja, tulisi sinun olla yhteydessä myös niistä vastaaviin tahoihin, esimerkiksi puhelinoperaattoriin tai kuntaan. Elenia ei voi tehdä muutostöitä muiden yhtiöiden verkkoihin.

Yhteydenotto

Jos haluat selvittää laskutettavan muutostyön kustannukset ja aikataulun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerro yhteydenotossasi mahdollisimman tarkasti kohteen osoite sekä mitä muutoksia toivot verkkoon tehtävän.

0