Helppoutta elämään – vaihda kätevään e-laskuun!

Vaihda nyt helppoon ja turvalliseen e-laskuun! Saat laskusi suoraan omaan verkkopankkiisi, ja voit maksaa ne missä ja milloin tahansa. E-laskusi myös arkistoituvat ja pysyvät varmasti tallessa.

E-lasku on turvallinen ja vaivaton tapa maksaa laskut. Laskusi eivät katoa postissa tai unohdu muun postin joukkoon, vaan saat ne aina suoraan omaan verkkopankkiisi. Laskusi jäävät talteen, ja löydät ne verkkopankistasi helposti myös jatkossa. E-lasku säästää myös luontoa, kun turha paperinkulutus vähenee.

Vaihda e-laskuun – voita hotelliyö

Nyt kannattaa vaihtaa e-laskuun! Arvomme kevään aikana kuukausittain kaikkien e-laskun käyttöönottavien sekä sitä jo käyttävien asiakkaidemme kesken kolme 100 € arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Lisäksi toukokuussa arvomme pääpalkintona Sokos Hotels -hotelliyön Superior-huoneessa kahdelle (arvo 140 €). Pääpalkinto sisältää hotelliyön lisäksi 100 € arvoisen ruokailun S-ryhmän ravintolassa.

Arvonta on käynnissä 01.03.-31.05.2023 välisen ajan.

E-lasku on helppo ja turvallinen tapa maksaa laskusi

Laskun tiedot on valmiiksi täytetty, joten säästyt turhalta näppäilyltä ja mahdollisilta virheiltä. Halutessasi voit myös muuttaa laskun maksutiliä tai eräpäivää. E-laskun käyttöönotto on helppoa: voit tehdä sen verkkopankissasi viimeisimmän Elenian laskusi tietojen avulla. Tarkemmat ohjeet e-laskun käyttöönottoon saat tarvittaessa omalta pankiltasi.

Lue lisää ja tutustu arvonnan sääntöihin täällä.