Kerro, mitä tykkäät sähköstäsi – osallistu palvelumme kehittämiseen ja voita arvonnassa

Elenian uudistettu, suora palautekanava kehittämissuunnitelmiimme on nyt auki. Elenia Avoin -palvelussamme voit helposti tutustua oman elämänpiirisi sähköverkkoon ja sen kehittämiseen. Kerro meille mielipiteesi suunnitelmistamme ja osallistu samalla arvontaan, jossa palkintoina PlayStation 5 -pelikonsoli ja S-ryhmän lahjakortteja.

Kaikki arjessa toimii sähköllä – lämmitys, liikenne, internet, puhelinverkko, maksuliikenne, vesihuolto, palvelut ja hoiva. Sähköverkkomme tuo sähkön käyttöösi joka hetki.

Kotikulmiltasi näet vain osan sähköverkosta – etkä aina sitäkään, koska Elenian sähköverkosta on maan uumenissa yli 60 %. Vaikka sähkön reittiä ei näe, on koko matka sähköasemalta luoksesi tärkeä. Sähköverkkoa voi olla sähköasemalta töpseliisi jopa kymmeniä kilometrejä.

Tiedätkö, mistä sähkösi tulee?
Elenia Avoin -palvelussa näet, mistä sähkö sinulle tulee. Verkkoalueellamme Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla näet asiakkaanamme koko alueen, joka vaikuttaa osoitteesi sähkönsyöttöön.

Energiamurros ja yhä sähköistyvämpi elämäntapa vaikuttavat siihen, kuinka sähköä tuotetaan ja käytetään. Palautteellasi voit vaikuttaa, mihin suuntaan verkkopalveluita kehitämme. Tutustu oman kohteesi sähköverkkoon, sähkönjakelun varmuuteen sekä suunnitelmiimme sen kehittämiseksi. Anna meille palautetta ja osallistu.

Kerro meille mielipiteesi – voita arvonnassa
Vuodesta 2014 lähtien verkkopalveluyhtiöt ovat toimittaneet Energiavirastolle omat sähköverkon kehittämissuunnitelmansa. Nyt toukokuussa esitämme jälleen uusimman suunnitelmamme asiakkaidemme ja sidosryhmiemme arvioitavaksi. Palautteista teemme yhteenvedon Energiavirastolle.

Kehittämissuunnitelmamme kuuleminen on auki Elenia Avoin -palvelussa 31.5.2024 asti. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme PlayStation 5 -pelikonsolin sekä S-ryhmän lahjakortteja.

Kerro meille, mitä tykkäät sähköstäsi – vastaa kyselyyn ja osallistu!

Tutustu sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme

Lisätietoja Elenia Avoimesta ja arvonnasta