Kirjepostin jakelussa viivettä – laskut tallessa Elenia Ainassa

Kirjepostin jakelua viivästyttänyt Postin tukilakko on jo päättynyt, mutta kirjepostin jakelun palautuminen ennalleen vie aikansa. Olemme siirtäneet lakon aikana lähteneiden paperilaskujemme eräpäivää myöhemmäksi.

Elenian paperilaskujen jakelu pysäytettiin lakon ajaksi, mutta osalle asiakkaistamme ehti ennen lakkoa lähteä lasku postitse. Lähteneiden paperilaskujen eräpäivä on 06.03.2023, ja monet lähetetyistä laskuista ovat Postin jakeluviiveestä johtuen vasta matkalla.

Varotoimena olemme siirtäneet näiden postitse lähetettyjen laskujen eräpäivää, jotta laskut tavoittavat asiakkaat ajallaan jakelun mahdollisesta viiveestä huolimatta. Laskujen uusi eräpäivä on 20.03.2023. Tiedotamme viikon 9 alkupuolella tekstiviestitse niitä asiakkaitamme, joiden puhelinnumero on tiedossamme.

Tarkista laskujesi tilanne Elenia Aina -palvelussa

Voit aina tarkistaa laskujesi tilanteen helposti Elenia Aina -palvelussa. Laskusi arkistoituvat palveluun selkeässä aikajärjestyksessä, ja yksittäisten laskujen tarkastelu ja maksujen suunnittelu on helppoa. Näet palvelussa laskujen maksutilan sekä tulossa olevat eräpäivät. Erääntymättömälle laskulle voit tehdä myös eräpäivän siirron kätevästi suoraan palvelussa.

Ota käyttöön e-lasku

E-lasku on turvallinen ja vaivaton tapa maksaa laskut. Laskusi eivät katoa postissa, vaan saat ne aina suoraan omaan verkkopankkiisi. Laskun tiedot on valmiiksi täytetty – helppoa ja kätevää!

Lue lisää: www.elenia.fi/aina | www.elenia.fi/laskutus