Lataa syksyksi kivaa tekemistä ja voita sähköpotkulauta EleniaGO:ssa

EleniaGO on maksuton mobiilipeli, jossa ottamalla kuvia Elenian sähköverkon osista ja osallistumalla haasteisiin keräät pisteitä. Pisteillä pääset lunastamaan kivoja palkintoja. Syyskuussa sinulla on mahdollisuus voittaa sähköpotkulauta, kun arvomme sähköpotkulaudat sekä uusien että vanhojen pelaajien kesken.

Uutena pelaajan pääset mukaan E2S V2 2023 -sähköpotkulaudan arvontaan, kun lataat EleniaGO:n sovelluskaupastasi, rekisteröidyt peliin ja keräät vähintään 20 pistettä aikavälillä 4.–30.9.2023.

Oletko jo konkaripelaaja? Mahtavaa! Arvomme toisen sähköpotkulaudan 3.9.2023 mennessä rekisteröityneiden ja aikavälillä 4.–30.9.2023 pisteitä keränneiden pelaajien kesken.

Tutustu arvonnan sääntöihin

110 000 kuvaa Hailuodosta Karkkilaan ja Seinäjoelta Laukaaseen

EleniaGO-mobiilipelissä tarvitsemme apuasi sähköverkkoa uhkaavien tihulaisten taltuttamiseen. Hyppää kartalle, nappaa kuvia muuntamoista ja jakokaapeista niin pidät sähkön virtaamassa. Pelissä on otettu jo huikeat 110 000 valokuvaa eri puolilla Elenian verkkoaluetta, mutta lisää kaivataan. Elenian verkkoalue eli pelialue näkyy kartalla rajattuna. Ole tarkkana ja bongaa kartalta erivärisiä erikoiskohteita, joita kuvaamalla ansaitset huippupisteitä.

Tihulaisia kukistamassa pelissä ovat mainiot hahmot, supersankarimme Matti Megawatti, Milli Ampeeri ja Aimo Voltti. Keräämällä tarpeeksi XP:tä saat käyttöösi voimahahmot Teravoltin, Kiloampeerin ja Gigawatin. Kurkkaa asetuksista kaikki hahmot.

Valokuvista hyötyä sähköverkon kunnonhallintaan – ja sinulle kivoja palkintoja

Valokuvien ja pelaajien havaintojen avulla korjaamme mahdolliset viat. Valokuvista analysoimme tekoälyllä puutteet ja yhdessä pidämme elintärkeästä sähköverkosta huolta. Ahkeralla kuvaamisella keräät pisteitä, joilla saat lunastaa itse palkintosi huippuvaihtoehtojen joukosta.

Tutustu peliin tarkemmin Elenian verkkosivuilta.

Pidetään sähköverkosta yhdessä huolta

Hanki nyt syksyksi kivaa tekemistä ja varmista paikkasi sähköpotkulaudan arvonnassa. Lataa maksuton EleniaGO Google Playsta ja App Storesta. Peli soveltuu yli 13-vuotiaille.