Lokakuu alkaa kansainvälisellä asiakaspalveluviikolla – äänestä suosikkisi asiakaslupauksistamme, voita hotelliyö!

Lokakuun alussa vietettävä kansainvälinen asiakaspalveluviikko nostaa esiin hyvän palvelun ja asiakaskokemuksen merkityksen. Viikko myös kiittää asiakaspalveluammattilaisia heidän tärkeästä jatkuvasta työstään. Meillä Eleniassa tuotamme asiakaspalvelua reilun 100 asiakasneuvojan voimin Elenian ja usean kumppanimme asiakkaille. Päivittäisen palvelutilanteiden ohella me kaikki elenilaiset teemme työtämme asiakkaittemme arjen sujuvuuden varmistamiseksi.

Äänestä suosikkisi asiakaslupauksistamme – voita hotelliyö!
Miltä tuntuisi hetki vapaalla kotimaassa mukavassa hotellissa? Tutustu asiakaslupauksiimme ja äänestä niistä suosikkiasi.

Arvomme osallistujien kesken yhteensä 12 kahden hengen Sokos Hotels -hotellilahjakorttia. Voit käyttää lahjakortin juuri sinulle sopivassa kotimaan Sokos-hotellissa. Hotelliyölahjakortti on voimassa vuoden, joten voit valita sinulle sopivan, turvallisen ajankohdan lahjakortin käyttämiseen. Suoritamme arvonnat loka-, marras- ja joulukuun alussa. Jokaisessa arvonnassa arvotaan neljä hotelliyölahjakorttia. Ilmoitamme arvonnan voittajille henkilökohtaisesti.

Valitse suosikkisi ja osallistu arvontaan täällä!

Me välitämme arkesi sujuvuudesta
Sujuva arki ja elämä tarvitsee sähköä joka hetki. Tehtävämme on toimittaa sähkö käyttöösi turvallisesti ja luotettavasti pitäen huolta siitä, että saat meiltä hyvää palvelua elämän eri tilanteissa. Asiakaslupauksillamme haluamme varmistaa tyytyväisyytesi palveluumme.

Elenia Aina helpottaa arkeasi
Haluamme, että voit asioida kanssamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Sähköisessä Elenia Aina -palvelussa hoidat asioitasi ajasta ja paikasta riippumatta. Maksuttomassa palvelussa voit seurata sähkönkulutusta jopa tunnin tarkkuudella. Voit tarkistaa laskusi maksutilanteen ja siirtää erääntymättömän laskun eräpäivää. Näet tiedot sähkö- ja huoltokatkoista sekä -korvauksista ja voit tehdä vikailmoituksen.

Meillä et jonota turhaan puhelimessa
Arvostamme aikaasi ja pidämme asiakaspalvelumme vastausajat lyhyinä. Ruuhkatilanteessa voit jättää meille soittopyynnön ja soitamme sinulle takaisin. Näet asiakaspalvelumme yhteystiedot, jonotilanteen ja arvioidut jonotusajat kätevästi netistä. Sen perusteella voit valita sinulle sopivan hetken asioida ilman tarpeetonta jonotusta.

Voit varata soittoajan sähköliittymäasioissa
Sähköliittymän hankintaan ja muutoksiin liittyvissä asioissa voit varata kalenteristamme sopivan soittoajan, jolloin otamme sinuun yhteyttä. Jo ennen soittoajan varausta voit katsoa sähköliittymällesi hinnan ja toimitusajan helposta nettipalvelustamme. Lue lisää sähköliittymän hankinnasta, liittymismaksusta ja toimitusajoista: www.elenia.fi/sahkoliittyma

Pidämme sinut ajan tasalla sähköliittymäsi rakentamisesta
Seuraa miten sähköliittymäsi rakentaminen etenee. Haluamme tehdä sähköliittymän hankinnasta sinulle helppoa ja huoletonta. Tilattuasi liittymän näet Elenia Aina -palvelussa missä vaiheessa rakentaminen on, mitä tapahtuu seuraavaksi ja milloin on valmista. Jos tarvitset lisätietoja, palvelu kertoo Elenian ja liittymää rakentavan kumppanimme yhteyshenkilösi.

Tutustu myös muihin asiakaslupauksiimme.