Elenia Ainassa uudistettu pientuottajien netotusnäkymä

Elenia Aina -palvelumme on nyt entistä kätevämpi. Pientuotantoasiakkaiden netotusnäkymää on parannettu, ja lisäksi kaikilla asiakkailla on mahdollisuus asettaa pörssisähkötuote energiahinnakseen.

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, ja toimme Elenia Ainaan uusia ominaisuuksia. Pientuotantoasiakkaiden netotusnäkymä on uudistettu siten, että kuvaaja näyttää nyt kulutuksen ja tuotannon ennen netotusta, laskuun täsmäävän netotetun kulutuksen sekä tuotannon ylijäämän netotuksen jälkeen.

Tämän lisäksi pientuotantoasiakkailla on nyt mahdollisuus asettaa käyttöpaikan asetuksissa myydyn ylijäämätuotannon energian hinta, jolloin netotusnäkymässä voidaan esittää myös euromääräisiä hyötyjä pientuotannosta.

Kaikilla asiakkailla on nyt myös mahdollisuus käyttää energiahintanaan pörssisähkötuotetta.

Ota nyt Elenia Aina käyttöösi!

Elenia Aina -palvelussa voit asioida silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Palvelu on käytössäsi ajasta ja paikasta riippumatta. Voit seurata sähkönkulutustasi tai päivittää laskutustietosi. Elenia Aina auttaa myös, kun suunnittelet aurinkopaneelien käyttöönottoa tai sähköauton latausta kotona. Muista myös AinaLab -testauspalvelumme. Kaikki tämä samoilla tunnuksilla, maksutta. Tervetuloa Elenia Ainaan

Kirjaudu Elenia Aina -palveluun
Lue lisää Elenia Aina -palvelusta

Elenia Aina - kätevää palvelua silloin kun sinä haluat.