Elenia Aina on nyt entistäkin luotettavampi

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, ja uudistimme Elenia Ainaa. Uudet ominaisuudet sekä parannetut tekniset ratkaisut tekevät palvelusta merkittävästi luotettavamman käyttää.

Paransimme Elenia Ainan toimintavarmuutta. Ruuhka-aikoina palvelun taustajärjestelmät ovat ylikuormittuneet, mikä on näkynyt asiakkaillemme hitautena palvelun käytössä. Uuden teknisen ratkaisun ansiosta Elenia Aina on nyt entistäkin luotettavampi ja sujuvampi käyttää.

Elenia Aina -palvelussa sinun on helppo hoitaa sähköasioitasi juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Elenia Ainassa voit muun muassa seurata sähkönkulutustasi sekä hoitaa laskutusasioitasi. Elenia Aina auttaa myös, kun suunnittelet aurinkopaneelien käyttöönottoa tai sähköauton latausta kotona.

Uutta kuormanohjauksessa

Elenia Aina -palvelun toimintavarmuuden kehityksen lisäksi myös AinaLab on nyt entistä monipuolisempi. AinaLabin palvelut perustuvat uusiin, älykkäisiin sähkömittareihin. Jos sinulle on jo asennettu uusi sähkömittari, voit seurata sähkönkulutustasi AinaLab-palvelussamme lähes reaaliajassa. AinaLabista saatava mittaustieto soveltuu esimerkiksi oman kulutustottumuksen seurantaan tai sähkötöiden suunnittelun tueksi.

AinaLabissa voit lisäksi tutustua kuormanohjaukseen. Kuormanohjauksen avulla voit ohjata sähkömittarisi ajastamaan sähkökäyttöisiä laitteitasi käynnistymään haluamaasi aikaan. Ohjausvaihtoehtoja on useita erilaisia, ja uutena ominaisuutena voit nyt asettaa sähkön pörssihintaohjaukseen haluamasi hintarajan. Aiemmin ohjaus perustui sähkön pörssihinnan halvimpiin tunteihin. Kuormanohjaus huomioi hinnan laskennassa pörssihinnan lisäksi myös käytössäsi olevan siirtotuotteen.

Voit helposti hyödyntää sähkön edullisia tunteja sekä hallita sähkönkäyttöäsi entistä tarkemmin.

Kaikki tämä samoilla tunnuksilla, maksutta. Tervetuloa Elenia Ainaan!

Kirjaudu Elenia Aina -palveluun

Lue lisää Elenia Aina -palvelusta

Lue lisää kuormanohjauksesta