Lämmin kiitos asiakaslupaustemme äänestäjille – suosikkilupaukset nyt valittu

Sähkökatkojen automaattinen korvaus, puiden istutus ilmastotekona ja palvelu ilman jonotusta nousivat asiakkaittemme suosikkilupauksiksi syksyn kestäneessä äänestyksessä. Äänestäjien kesken arvottujen hotellilahjakorttien voittajille on ilmoitettu onnettaren suosiosta henkilökohtaisesti. Tutustu äänestyksen voittajiin!

Kaikkiaan lähes 20 000 asiakastamme osallistui äänestykseen ja suosikit asiakaslupauksistamme on nyt valittu. Järjestimme syyskuusta marraskuun loppuun saakka kestäneen äänestyksen asiakaslupauksistamme, joilla haluamme varmistaa palvelumme onnistumisen joka päivä. Palkitsimme joka kuukausi neljä äänestäjää arvonnan voittajina S-ryhmän kotimaan hotellilahjakortilla.

Suosituin asiakaslupauksistamme lähes 25 prosentin ääniosuudella
HYVITÄMME AUTOMAATTISESTI PITKÄT SÄHKÖKATKOT
Teemme jatkuvasti työtä pitkien sähkökatkojen välttämiseksi ja uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi. Jos sähköt silti ovat poikki yli kuusi tuntia, hyvitämme siitä automaattisesti sähkölaskulle. Uudistamme edelleen ikääntyvää sähköverkkoa turvaan myrskyiltä ja lumikuormilta. Lue lisää täältä.

Toiseksi eniten, lähes 18 % äänistä sai asiakaslupauksemme
PUITA ISTUTTAMALLA TORJUMME ILMASTONMUUTOSTA
Ainutlaatuinen luonto on meille sydämenasia ja puita istuttamalla teemme ilmastotyötä. Istutamme puuntaimia uusista e-laskusopimuksesta ja sähköisistä allekirjoituksista. Maata puille vapautuu, kun puramme sähköverkon vanhoja ilmajohtoja. Puita istuttavat 4H-liiton nuoret osana Taimiteko-toimintaa. Kohteet valitsemme yhdessä metsänomistajien kanssa. Olemme istuttaneet jo kaikkiaan 35 000 taimea, ja istutukset ovat työllistäneet kymmeniä nuoria. Lue toiminnasta lisää täältä.

Kolmanneksi eniten, 13 % annetuista äänistä keräsi lupauksemme
MEILLÄ ET JONOTA TURHAAN PUHELIMESSA
Arvostamme asiakkaidemme aikaa ja pidämme asiakaspalvelumme vastausajat lyhyinä. Ruuhkatilanteessa voit jättää meille soittopyynnön ja me soitamme sinulle takaisin. Asiakaspalvelumme yhteystiedot, jonotustilanne ja arvioitu jonotusaika on näkyvillä kätevästi netissä.

Vastuullisuus on työmme perusta ja asiakaslupauksillamme haluamme varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden palveluumme. Helpotamme asiointiasi, säästämme yhdessä energiaa ja ympäristöä sekä tarjoamme sinulle alan parasta palvelua. Tutustu lupauksiimme.