Puiden istuttami­nen on ilmasto­teko

Taimiteko nuoret istuttavat puita
Ehdota paikkaa lintu­palloillePuiden istuttami­nen on ilmasto­teko

Lupaamme istuttaa puun jokaisesta e-laskusta ja sähköisestä allekirjoituksesta

Haluamme olla mukana edistämässä ilmastonmuutoksen torjuntaa. Lupaamme istuttaa puun jokaisesta uudesta asiakkaidemme tekemästä e-laskusopimuksesta ja sähköisestä allekirjoituksesta

Uudistamme ikääntyvää ilmajohtoverkkoa säävarmaksi suojaan myrskyiltä, ukkosilta ja lumikuormilta. Kaapeliverkon valmistuessa puramme pois vanhat ilmajohdot, joiden alta vapautuu metsämaata. Näille alueille istutamme puuntaimia. Jokainen uusi puu metsissämme sitoo hiiltä ja hillitsee osaltaan ilmastovaikutuksia.

Puiden istutustyöstä huolehtivat valtakunnallisen 4H:n Taimiteko-toiminnassa mukana olevat  nuoret. Ilmajohtojen alta vapautuva metsämaa muokataan ennen istutusta, jotta taimille varmistetaan suotuisa kasvualusta.

Tee e-laskusopimus - me istutamme puun

E-lasku tulee verkkopankkiisi ja voit maksaa sen milloin ja missä tahansa, kunhan käytössäsi on internet-yhteys ja verkkopankkitunnukset. E-lasku on  turvallisin ja helpoin tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja. Laskut arkistoituvat verkkopankkiisi ja pysyvät tallessa. Kaikki tiedot on valmiiksi täytetty, ja näin näppäilyvirheet jäävät pois.

Kätevimmin teet e-laskuvaltuutuksen verkkopankissasi samalla, kun maksat paperilaskua. Tarvitset paperilaskulta asiakasnumerosi. Lisätietoja e-laskun käyttöönotosta saat omalta pankiltasi.

Kun vaihdat paperisen laskusi e-laskuun, me istutamme kiitokseksi puuntaimen.

Tee allekirjoitus sähköisesti - me istutamme puun

Tarjoamme sähköisen allekirjoituspalvelun liittymäsopimuksissa, johtoalueen käyttöoikeussopimuksissa ja sähköverovakuutuksissa. Sähköinen allekirjoitus on juridisesti pätevä, palvelu varmistaa kaupparekisteristä henkilön nimenkirjoitusoikeuden kyseiseen yritykseen.

Kun allekirjoitat sopimuksesi sähköisesti, me istutamme kiitokseksi puuntaimen.

Tee e-laskusopimus, me istutamme puun

Vaihda paperinen laskusi helppokäyttöiseen e-laskuun, me istutamme puun.

Lue lisää
Taimiteko

Allekirjoita sähköisesti, me istutamme puun

Allekirjoita sähköisesti liittymissopimus, johtoalueen käyttöoikeussopimus tai sähköverovakuutus, me istutamme puun.

Lue lisää