Nyt myös raivaustyöt Elenia Säävarma -kartalla

Uudistamme ja rakennamme uutta verkkoa säävarmaksi sekä raivaamme säännöllisesti ilmajohtoverkkoamme. Elenia Säävarma -kartalta näet suunnitellut ja käynnissä olevat Elenia Säävarman työmaat sekä nyt myös käynnissä olevat raivaustyöt.

Elenian sähkölinjojen raivaustyöt ovat nyt nähtävissä Elenia Säävarma -kartalla. Kaapelointityömaiden lisäksi kartan Raivaukset-osiosta voi nähdä, missä teemme pienjännite-, keskijännite- ja suurjänniteverkon kunnossapitoraivausta. Tällä hetkellä kartalla on näkyvissä vuoden 2023 raivaustyöt.

Kartan osoitehaun avulla saat kätevästi tietoa haluamastasi kohteesta. Kartta näyttää keskijännite- ja suurjänniteverkon raivauskohteet sekä alueittain että johtoreitteinä. Pienjänniteverkon raivaus näkyy pistemäisenä puun kuvana muuntamon kohdalla. Nähdäksesi yksittäisen johtoreitin tai muuntamon lähennä karttaa.

Elenia Säävarma -kartan kautta voit myös jättää palautetta. Voit lähettää meille kiitoksesi tai kehittämisehdotuksesi helposti. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, ja olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä.

Tutustu Elenia Säävarma -karttaan ja raivauskohteisiin

Lisätietoja raivausten toteuttamisesta