Nyt saat Elenia Ainasta sähkönkulutustietosi entistä nopeammin

Elenia Aina -palvelussa hoidat sähköasioitasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Palvelussa voit seurata sähkönkulutustasi ja huomaat mahdolliset piikit ja notkahdukset. Kulutustiedot näkyvät sinulle palvelussamme nyt entistä nopeammin mittaustietojärjestelmämme uudistuksen myötä. Ottamalla palvelussa nyt käyttöön Kulutusvahdin voit voittaa arvonnassa upean Samsung Galaxy Tab A7-tabletin!

Uudistimme sähkönkulutuksen mittaustiedon hallinnan, ja samalla paransimme myös Elenia Aina -palvelua. Nyt näet kulutustietosi aiempaa nopeammin, ja myös Kulutusvahti on entistä tarkempi.

Kulutusvahtiin kannattaa tutustua nyt! Ottaessasi sen käyttöön 28.2.2022 mennessä, voit voittaa arvonnassa upean Samsung Galaxy Tab A7-tabletin!

Sähkönkulutustiedot näkyvät Elenia Aina -palvelussa 1–3 vuorokauden viiveellä. Tiedon saantiin vaikuttaa sähkömittarin tyyppi sekä yhteys mittarin ja tiedonhallintajärjestelmän välillä.

Sähkönkulutuksen mittauksen uudistus käynnissä
Uudistamme parhaillaan koko sähkönkulutuksen mittausta, jossa osana uudistusta vaihdamme asiakkaillemme seuraavan sukupolven älykkäät sähkömittarit. Valmista mittarinvaihtourakassa tulee vuonna 2025. Samaan aikaan ratkottavanamme on sähkönkulutuksen jouston palvelut tulevaisuudessa myös yksityisasiakkaille.

Yhdessä asiakkaittemme kanssa olemme mukana vastuullisissa ilmastoteoissa. Sähkönkulutuksen mittauksen kehitys näkyy tulevaisuudessa asiakkaillemme nykyistä reaaliaikaisempana tietona omasta sähkönkulutuksesta.

Ota Elenia Aina käyttöön
Elenia Aina -palvelussa voit tarkastella sähkönkulutustasi tunnin, päivän, viikon, kuukauden tai vaikka vuoden ajalta euroina tai kilowattitunteina. Näet palvelussa kaikki Elenian sähköverkossa olevat käyttöpaikkasi ja niiden seuranta on helppoa. Elenia Aina -palvelun Kulutusvahti auttaa sinua seuraamaan sähkönkulutustasi ja reagoimaan tarvittaessa muutoksiin. Jos et vielä ole tutustunut palveluumme, ota maksuton Elenia Aina käyttöön täällä.