Uusia ominaisuuksia Elenia Aina -palvelussa

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin, ja päivitimme Elenia Ainan palvelunvalintanäkymän entistäkin helppokäyttöisemmäksi. Nyt pääset näkymästä suoraan myös laskutukseen liittyviin palveluihin.

Voit muokata palvelunvalintanäkymän vastaamaan omia käyttötarpeitasi. Järjestele palvelut haluamaasi järjestykseen tai piilota kuvakkeita, jotka eivät juuri tällä hetkellä ole sinulle olennaisia. Löydät vaivattomasti juuri sinua kiinnostavat Elenia Ainan ominaisuudet, ja tilanteiden muuttuessa voit helposti päivittää näkymää uudelleen.

Palveluvalintanäkymästä pääset nyt myös suoraan laskutusosioon. Elenia Ainassa voit helposti muuttaa laskutustiheyttä tai laskutusosoitettasi. Nyt voit myös helposti tilata e-laskun suoraan Elenia Ainan kautta.

Ota nyt Elenia Aina käyttöösi!

Elenia Aina -palvelussa hoidat sähköasioitasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Elenia Ainassa voit muun muassa seurata sähkönkulutustasi, seurata laskujesi tilaa sekä päivittää laskutustietosi. Elenia Aina auttaa myös, kun suunnittelet aurinkopaneelien käyttöönottoa tai sähköauton latausta kotona.

Muista myös AinaLab -testauspalvelumme, jossa asiakkaamme voivat testata uusiin älykkäisiin sähkömittareihin perustuvia palveluita. Jos sinulle on jo asennettu uusi sähkömittari, voit seurata sähkönkulutustasi AinaLab-palvelussamme jopa viiden minuutin jaksoissa. AinaLabista saatava mittaustieto soveltuu esimerkiksi oman kulutustottumuksen seurantaan tai sähkötöiden suunnittelun tueksi.

AinaLabissa voit tutustua myös kuormanohjaukseen. Kuormanohjauksen avulla voit ohjata sähkömittarisi ajastamaan sähkökäyttöisiä laitteitasi käynnistymään haluamaasi aikaan. Voit helposti hyödyntää sähkön edullisia tunteja ja hallita sähkönkäyttöäsi entistä tarkemmin.

Kaikki tämä samoilla tunnuksilla, maksutta. Tervetuloa Elenia Ainaan!

Kirjaudu Elenia Aina -palveluun
Lue lisää Elenia Aina -palvelusta
Tutustu kuormanohjaukseen