Me välitämme arkesi sujuvuudesta – Elenia tarjoaa joustoa laskujen maksamiseen

Välitämme asiakkaidemme arjen sujuvuudesta tarjoamalla turvallista, laadukasta ja ystävällistä palvelua sekä huolehtimalla verkkopalveluiden luotettavuudesta kaikissa olosuhteissa.

Energiahintojen ollessa korkealla haluamme tarjota asiakkaillemme tukea arjen sujuvuuteen ja joustoa sähkönsiirtolaskujen maksamiseen. Asiakkaanamme voit tarvittaessa siirtää Elenian laskusi eräpäivää korottomasti jopa 30 päivää alkuperäisestä eräpäivästä. Voimme myös jakaa laskusi useampaan maksuerään korottomalla maksusuunnitelmalla.

Eräpäivän siirron voit tehdä kätevästi täyttämällä tämän lomakkeen tai Elenia Aina -palvelussa. Elenia Aina -palvelussa voit samalla seurata kulutustasi euroina tai kilowattitunteina tunnin, päivän, viikon, kuukauden tai vuoden ajalta. Huomaat kulutushuiput ja -notkahdukset. Ota samalla käyttöön myös maksuton tekstiviestipalvelu, josta saat tietoa sähkö- ja huoltokatkoista.

Jos käytössäsi on e-lasku, muista tehdä muutos myös verkkopankissasi. Suoramaksun eräpäivää ei voi siirtää. Muutospyyntö on tehtävä ennen yhteistyökumppanimme Ropo Capitalin lähettämää maksukehotusta. Maksukehotus lähetetään maksamattomasta laskusta eräpäivän jälkeen. Ajoissa tehdystä eräpäivän siirrosta emme peri korkoa. Lue lisää laskutuksestamme täältä.

Saat tukea erilaisiin talous- ja velkatilanteisiin myös yhteiskunnan eri kanavista

Oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonta tarjoaa maksutonta neuvontaa talous- ja velka-asioihin.
Takuusäätiö tarjoaa maksutonta neuvontaa raha-asioissa.
Kelalta voit selvittää mahdollisuutesi perustoimeentulotukeen.